La Cumbrecitan näköalapaikka

Taburienten kansallispuiston näköalapaikka

Jos Caldera de Taburienten kraatteri olisi valtava luonnon muokkaama auditorio, Cumbrecitan näköalapaikka olisi sen paras paikka. Tämä luonnollinen parveke sijaitsee kapean laakson päässä ja loppuu yhtäkkiä ennen kraatterin kuilua. Kraatteri on La Palman keskiosassa sijaitseva henkeäsalpaava luonnollinen syvänne, joka on 6,5 kilometriä halkaisijaltaan. Näkymät tähän valtavaan laaksoon ja sen kymmeniin mäntyjen peittämiin rotkoihin ovat unohtumattomat.

Katsele pilviputouksia La Palmalla

La Cumbrecitan näköalapaikka sijaitsee Caldera de Taburienten kansallispuistossa Siksi autolla tulo on sallittua vain varaamalla pysäköintipaikan etukäteen näköalapaikan pysäköintialueelta. Voit myös pysähtyä erinomaisessa vierailijakeskuksessa El Pasossa ja varata pysäköintipaikan sieltä. Matkalla näköalapaikalle näet lumoavia pilviputouksia, jotka laskeutuvat tämän Unescon biosfäärialueisiin kuuluvan saaren selkärangan päälle. Näköalapaikalta lähtee useita hyvin hoidettuja kävelyreittejä, jotka muodostavat puistoon johtavien polkujen verkoston.

Altitude
1287 m
Landscape type
Luonnollinen
Suojelualue
Suojelumaisema
Hiking trails
Parking
Localidad
El Paso

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (paneelit, kaiteet, istuimet, kiikarit ja kaukoputket...).
- Kunnioita reittien merkintöjä. Merkityiltä reiteiltä ja alueilta poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
5
10
262
10045