Mirador Barranco de Los Poleos (Chincho)

Un lugar donde admirar la orografía del norte de La Palma

El mirador de los Poleos está situado en la parte norte de la isla de La Palma y permite observar su representativa orografía, concretamente la zona del Barranco de Juan Díaz y del Barranco de Franceses. El mirador está situado a unos 1.4000 metros en la carretera de las Mimbreras (LP 109), que une la Villa de Garafía con Barlovento. Inaugurada en noviembre de 1959, esta vía supone un recorrido de unos 15 kilómetros donde admirar la exuberancia del bosque de laurisilva y el abrupto relieve del norte insular.

Altitude
1.400 m
Flora fauna interest

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (paneelit, kaiteet, istuimet, kiikarit ja kaukoputket...).
- Kunnioita reittien merkintöjä. Merkityiltä reiteiltä ja alueilta poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
5
9
10
262
10045