Mirador de Izcagua -näköalapaikka

Tutustu maisemiin lintuperspektiivistä

Näköalapaikalla käynti muodostaa ainutlaatuisen kokemuksen. Valtavien lasi-ikkunoiden kautta vierailijat voivat tarkastella ainutlaatuisia panoraamanäkymiä, joiden ansiosta tuntuu kuin lentäisit yli Izcaguan rotkon. Tämä vaikuttava näköalapaikka sijaitsee Puntagordassa, La Palman saaren luoteisosassa, lähellä suosittuja maanviljelijöiden markkinoita ja El Fayalin vapaa-ajanaluetta. Nämä ovat myös erittäin suositeltavia pysähdyspaikkoja saaren tässä osassa. Paikka on ihanteellinen mantelipuiden ja viiniviljelmien tarkasteluun, sekä saarelle tyypillisten maaseutumaisemien katseluun.

Uskomaton maaseutumaisema jyrkänteen huipulta

Tältä näköalapaikalta voi nauttia erinomaisesti Izcaguan rotkon ainutlaatuisista maisemista. Rotko on yksi Kanariansaarten jyrkimmistä alueista. Suorastaan pakollinen nähtävyys La Palman saarella kävijöille, jotka haluavat tutustua kaikkein näyttävimpiin näkymiin. Suosittu nähtävyyspaikka, josta voi tarkkailla loputtoman syvää rotkoa, on hyvin helppopääsyisellä alueella. Siellä on omat jalankulkualueensa sekä pysäköintipaikka. Huiman jyrkänteen partaalla sijaitsevalta näköalapaikalta avautuvat uskomattomat näkymät Palman saaren maisemiin päätähuimaavalta korkeudelta.

Suojelualue
Ei
Parking
Localidad
Puntagorda

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (paneelit, kaiteet, istuimet, kiikarit ja kaukoputket...).
  • Kunnioita reittien merkintöjä. Merkityiltä reiteiltä ja alueilta poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
5
9
10
262
10045