Mirador del Pico Bejenado

Un gigante en la Caldera de Taburiente

El Pico Bejenao es una gran elevación volcánica que se encuentra al suroeste de la isla de La Palma y alcanza los 1.854 metros de altura. La montaña forma un macizo triangular entre el Barranco de El Riachuelo, el Barranco Tenisca, el Barranco de las Angustias y el borde sur de la Caldera de Taburiente. Se accede por el sendero PR LP 13,3 y para llegar a la cima hay que caminar y superar fuertes desniveles, pero la recompensa merece la pena: desde su punto más alto se observan unas espectaculares vistas. Desde la cima del Bejenao se puede admirar el esplendor del paisaje insular y las magníficas panorámicas del Parque Nacional de la Caldera de Taburiente, la Ruta de los Volcanes y el Valle de Aridane.

Altitude
1.854 m
Flora fauna interest
Hiking trails
Localidad
El Paso

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (paneelit, kaiteet, istuimet, kiikarit ja kaukoputket...).
- Kunnioita reittien merkintöjä. Merkityiltä reiteiltä ja alueilta poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
5
9
262
10045