Mirador El Serradero, Puerto de Santo Domingo

La mejor panorámica de la costa de la Villa de Garafía
Este mirador ofrece una de las mejores vistas de la isla de La Palma. Desde este punto se puede contemplar una hermosa panorámica de la abrupta costa de la Villa de Garafía –el Roque Santo Domingo, el Roque de Las Tabaibas y el Roque del Guincho– y la inmensidad del océano Atlántico. Un lugar solitario y alejado, pero perfecto para perderse, desconectar y admirar la naturaleza volcánica de La Palma. Para llegar, es necesario transitar por una carretera de curvas y caminar unos 20 minutos.
Altitude
200 m
Flora fauna interest
Parking
Localidad
Garafía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (paneelit, kaiteet, istuimet, kiikarit ja kaukoputket...).
- Kunnioita reittien merkintöjä. Merkityiltä reiteiltä ja alueilta poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
5
9
262
10045