Montaña de La Breña

Un cono volcánico desde donde observar la Breña Baja

La Montaña de la Breña es un antiguo cono volcánico de 565 metros de altitud que se alza al este de la isla de La Palma. En el pico se encuentra el Mirador de la Breña, un lugar idóneo para observar el Valle de las Breñas y parte del municipio de Mazo. Además, si la meteorología acompaña y el día es claro, se puede divisar el Pico del Teide y la isla de La Gomera y sus famosos riscos. El lugar está coronado por la escultura conocida como la “Cruz del Millenio”.

Altitude
565 m
Landscape type
Luonnollinen
Flora fauna interest
Hiking trails
Parking
Public transport
Recreation areas
Localidad
Breña Baja

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (paneelit, kaiteet, istuimet, kiikarit ja kaukoputket...).
- Kunnioita reittien merkintöjä. Merkityiltä reiteiltä ja alueilta poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
5
9
10
262
10045