Roque de los Muchachosin näköalapaikka

Näköalapaikka La Palman huipulla

Roque de los Muchachosin näköalapaikka sijaitsee La Palman korkeimmalla kohdalla, joka on yksi parhaista paikoista maailmassa tähtien tarkkailuun. Alapuolella avautuvat henkeäsalpaavat näkymät valtavaan, 1 500 metriä syvään tulivuoren kraatteriin, joka on puiden peitossa ja jossa on hämmästyttäviä tuliperäisen kallion muodostelmia. Tämä kansallispuistoksi julistettu alue on ehdoton paikka kaikille La Palmalla vieraileville. Korkean paikan kammoisten kannattaa valmistautua etukäteen tämän visuaalisen spektaakkelin kokoon.

Kävele Taburienten kraatterin reunalla

Lisätietoa tämän La Palman valtavan maanvyörymän muodostumisesta saat Caldera de Taburienten kansallispuiston infopisteestä, joka sijaitsee pysäköintialueen vieressä. Jos laitat kunnon kengät jalkaan ja otat mukaan vettä ja aurinkovoidetta, voit kävellä osan GR-131-polusta, joka kulkee kraatterin reunalla. Pilvettömänä päivänä älä unohda ottaa kuvaa Teneriffasta, La Gomerasta ja El Hierrosta leijumassa meren yllä.

Altitude
2.426 m
Landscape type
Luonnollinen
Suojelualue
Kansallispuisto
Hiking trails
Interpretation center
Parking
Localidad
Garafia

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (paneelit, kaiteet, istuimet, kiikarit ja kaukoputket...).
- Kunnioita reittien merkintöjä. Merkityiltä reiteiltä ja alueilta poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
5
9
10
262
10045