Cherfen näköalapaikka

Kiinnostavimmat näkymät Tenoon

Cherfen näköalapaikalta avautuvat 360 asteen panoraamanäkymät Teneriffan länsipuolelle, ja näkyvissä on huomattavia muotoja, kuten Espanjan korkein vuori Teide. Jopa näköala tälle tulivuorelle on siinä mielessä epätavallinen, että näkyvissä on sen länsipuoli tyypillisempien maisemien sijaan. Teiden edessä näkyy Chinyeron tulivuori ja kaunis Santiagon laakso. Kun käännyt ympäri, näet Tenon vuoriston jyrkät reunat ja Mascan kylän sekä La Gomeran ja La Palman saaret Atlantilla.

Näköalapaikka lähellä Mascaa

Itse näköalapaikka muodostuu kahdesta vastakkaisesta pysähtymispaikasta, joita erottaa TF-436-tie, joka yhdistää Mascan ja Santiago del Teiden kylän. Palvelujen puutetta kompensoi kahvila-auto, jossa on myytävänä pikkupurtavaa ja paikallisia elintarvikkeita. Sen vieressä on pieni kukkula, josta on tullut suosituin paikka tämän viehättävän ympäristön valokuvaukseen.

Altitude
1.100 m
Landscape type
Luonnollinen
Suojelualue
Maaseutupuisto
Hiking trails
Parking
Recreation areas
Restoration
Localidad
Santiago del Teide

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (paneelit, kaiteet, istuimet, kiikarit ja kaukoputket...).
  • Kunnioita reittien merkintöjä. Merkityiltä reiteiltä ja alueilta poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
1
10
262
10045