Ortuñon näköalapaikka

Valokuvausta Espanjan korkeimman vuoren vieressä

Ortuñon näköalapaikka on suosittu Teiden kansallispuistoon Teneriffan vuoristoista selkärantaa pitkin menevien keskuudessa erityisesti illalla, jolloin näköalapaikalta voi ihailla upeaa auringonlaskua. Aurinko laskee Espanjan korkeimman vuoren taakse värjäten saaren pohjoisosan jyrkät rinteet punaisen ja violetin sävyillä meren liplattaessa sen juurella. Se on valokuvauksen harrastajien paratiisi.

Näkymät Teneriffan pilvimereen

Ortuñon näköalapaikka sijaitsee TF-24-tien varrella vain muutaman kilometrin päässä Las Lagunetasin virkistysalueelta saaren koillisosassa. Maisemaa kehystävien mäntyjen ympäröimä näköalapaikka on yksinkertainen pysähdyspaikka, jolla on pysäköintialue ja opaskylttejä. Näköalapaikka sijaitsee 1 610 metrissä merenpinnan yläpuolella, joten siellä on kirkas valo sekä raikas ja puhdas ilma. Pilvet eivät yleensä vaikuta näkymään, koska ne ovat usein alempana luoden valkoisen meren, jonka päällä saari näyttää kelluvan.

Altitude
1200 m
Landscape type
Yhdistelmä
Suojelualue
Suojelumaisema
Hiking trails
Parking
Localidad
La Victoria de Acentejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (paneelit, kaiteet, istuimet, kiikarit ja kaukoputket...).
- Kunnioita reittien merkintöjä. Merkityiltä reiteiltä ja alueilta poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
1
9
10
262
10045