Pico del Inglésin näköalapaikka

Panoraamanäkymät Teneriffalla

Tämä näköalapaikka Anagan vehreän vuoriston huipulla Pohjois-Teneriffalla tarjoaa erinomaisen tilaisuuden testata, mihin kamerasi pystyy. Varsinkin jos voit ottaa 360 asteen kuvia. Selkeinä päivinä voit nähdä idässä päin koko vuoristojonon aina Santa Cruzin kaupunkiin saakka. Lännessä saari nousee majesteettisesti merestä aina korkeimpaan Teiden huippuun saakka. Kohtalaisella tai hyvällä näkyvyydellä voit nähdä merellä myös Gran Canarian ja La Palman saaret.

Patikoimassa Anagan vuoristossa

Yksinkertaisuuden vuoksi luonnon kunnioittamiseksi tämän näköalapaikan infrastruktuuri on minimissään: siellä on ainoastaan pysäköintialue, hyvin hoidettu lyhyt reitti, josta voi helposti siirtyä toiselle polulle, sekä laajempi aidattu alue huipulla. Patikoinnin ystävien ei kannata unohtaa, että PR-TF2 Tabornosta Vallesecoon menee aivan Pico del Inglésin vierestä ja tarjoaa innokkaille kävelijöille mahdollisuuden vierailla kuuluisissa laakeripuumetsissä, jotka ovat Anagalle luonteenomaisia.

Altitude
980 m
Landscape type
Yhdistelmä
Suojelualue
Maaseutupuisto
Hiking trails
Parking
Public transport
Localidad
Anaga

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (paneelit, kaiteet, istuimet, kiikarit ja kaukoputket...).
  • Kunnioita reittien merkintöjä. Merkityiltä reiteiltä ja alueilta poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
  • Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
1
9
10
262
10045