Tijarafe - Porís de Candelaria

Descubriendo la abrupta costa de Tijarafe

Se trata de un sendero circular que discurre por la abrupta costa de Tijarafe para acabar en el Porís de Candelaria, uno de los rincones más genuinos de la isla. Es una ruta engañosa, ya que puede parecer corta y fácil, pero hay que tener en cuenta el gran desnivel que salva. Durante el recorrido, se pasa por lugares como el Topo de Capote, Lomo del Viudo, Las Lajitas, el Descansadero de la Higuera de Las Barqueras o las Cuevas de Los Barqueros hasta llegar a Punta de las Salemas, descendiendo hasta al Proís de Candelaria con su bahía y sus cuevas.

Pituus
10 kilómetros
Localidad
Tijarafe

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Kunnioita reittien merkintöjä. Merkityiltä reiteiltä ja alueilta poistuminen aiheuttaa vahinkoa ympäristölle ja voi myös olla vaarallista sinulle ja mukanasi oleville.
- On turvallisempaa pitää lemmikki kytkettynä.
- Yritä olla häiritsemättä ympäristön rauhaa liian kovilla äänillä (kova musiikki, huudot...).
5
54784
10 13
262
10045