Purjelautailu Playa de Sotaventolla

Upea paikka opetalla purjelautailua Fuerteventuralla
Fuerteventuran kaakkoisosassa sijaitseva Playa de Sotavento kuuluu Kanariansaarten parhaimpiin purjelautailukohteisiin monipuolisten ja kaikentasoisille harrastajille sopivien puitteidensa ansiosta. Costa Calman lähellä oleva erittäin turvallinen alue sopii hyvin myös aloitteleville purjelautailijoille. Pääbreikin lähellä sijaitsevalla alueella tuulet ovat voimakkaampia, ja se sopii paremmin edistyneemmille harrastajille. Sotaventon ranta tunnetaan purjelautailun ja leijalautailun maailmanmestaruuskisoista, jotka järjestetään täällä joka kesä.
Surffiviboja Costa Calman purjelautailukeskuksessa
Kesäisin alueella puhaltavat vakaammat tuulet, ja tällöin koillisesta tulevat pasaatituulet voivat puhaltaa 50 solmun voimalla. Merenpohja on hiekkainen, ja yleensä aallot murtuvat vasemmalle lähellä rantaa. Sotaventon laajalla rannalla on mukavan sporttinen tunnelma René Egli -purjelautailukeskuksen ja rantabaarien ansiosta. Monet urheilun ystävät rentoutuvat niissä mereltä tultuaan.
Parking
Restaurant
Localidad
Sotavento

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
4
259
13
262
10045