Purjelautaile Playa de Vargasilla

Purjelautailukohde Gran Canarialla kaikentasoisille purjelautailijoille

Playa de Vargas sijaitsee itäisellä Gran Canarialla lähellä Ingeniota ja lentoasemaa. Siellä on vakaat tuulet ja säännölliset aallot, ja se sopiikin erinomaisesti kaikentasoisille purjelautailijoille. Päivinä, jolloin aallokko on korkeaa, veteen menoa suositellaan vain kokeneemmille purjelautailijoille. Playa de Vargasilla aallot murtuvat useassa kohdassa vasemmalle ja oikealle. Välillä voit myös nauttia suurista seinämistä ja tuubeista. Olosuhteet purjelautailuun ovat parhaat huhtikuusta syyskuuhun, jolloin tuulet puhaltavat vakaimmin.

Hiekkapohja ja lohkareita

Playa de Vargasin suojaisa ranta sopii hyvin aloittelijoille, ja sen lähellä on leirintäalue. Laskuveden aikana veteen meno on helppoa, mutta nousuveden aikana aalto murtuu lähempänä rantaa. Olosuhteet purjelautailuun ovat otollisimmat Vargasilla pohjois-, koillis- ja lounaistuulella. Hiekkapohjalla on lohkareita.

Localidad
Vargas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
2
259
13
262
10045