Purjelautailu Pozo Izquierdolla

Ympärivuotinen purjelautailukohde

Gran Canarian kaakkoisrannikolla lähellä Vecindariota sijaitseva Pozo Izquierdo tarjoaa säännölliset tuulet ja upeita aaltoja ympäri vuoden. Tämä maailmanluokan purjelautailukohde toimii PWA-maailmanmestaruuskiertueen (Professional Windsurfers Association) osakilpailun näyttämönä, ja ranta tarjoaakin haastetta kokeneille purjelautailijoille. Pozon pitkät aallot murtuvat oikealle, ja tuuli puhaltaa rannan suuntaan koillisesta. Pääkausi on kesällä.

Surffausleirejä ja purjelautailuun erikoistuneita kauppoja ja kouluja Gran Canarialla

Nousuveden aikana aallot murtuvat kallioiselle rannalle, ja tällöin on syytä noudattaa varovaisuutta vaaratilanteiden välttämiseksi. Lisäksi suositellaan sukelluskenkien käyttöä. Pozo Izquierdo tarjoaa monipuoliset purjelautailupalvelut surffausleireistä erikoisliikkeisiin. Myös International Windsurf Centre (Kansainvälinen purjelautailukeskus) sijaitsee täällä. Rannalle ajetaan GC-1-moottoritien Vecindario-Pozo Izquierdon liittymästä. Saavuttuasi Vecindarioon jatka rannan suuntaan.

Parking
Restaurant
Localidad
Pozo Izquierdo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
2
259
13
262
10045