Purjelautailu Salinas de Pozon rannalla

Nauti upeasta surffitunnelmasta Gran Canarialla

Salinas de Pozon purjelautailukohde sijaitsee Gran Canarian kaakkoisrannikolla Santa Lucíassa. Se tarjoaa täydelliset puitteet aaltopurjelautailuun, ja se onkin edistyneiden ja keskitason purjelautailijoiden suosiossa. Tuulisella rannalla on uiminen on vaarallista, ja niinpä siellä näkyy enimmäkseen purjelautailun harrastajia. Salinas de Pozolla aallot murtuvat monessa kohtaa ja muodostavat seinämiä, ja tuuli puhaltaa rannan suuntaan pohjoisesta ja koillisesta.

Ympärivuotinen purjelautailukohde

Salinas de Pozolla veteen meno voi olla haastavaa erityisesti nousuveden aikana voimakkaiden aaltojen vuoksi. Ranta on pikkukivirantaa ja pohja kivikkoinen. Paras kausi Salinas de Pozolla on huhtikuusta syyskuuhun, mutta siellä voi purjelautailla surffata ympäri vuoden.

Localidad
Pozo Izquierdo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
2
259
13
262
10045