Purjelautailukohteet Las Cucharasilla

Purjelautailukohde kaikentasoisille harrastajille Costa Teguisella

Las Cucharasin ranta sijaitsee Costa Teguisella Lanzaroten itäosassa. Tällä lahtialueella on sekä lempeitä aaltoja että breikkejä, ja niinpä se sopii erinomaisesti aloitteleville ja edistyneemmille purjelautailun ystäville. Merenpohja koostuu tuliperäisestä kalliosta, mutta veteen meno ja sieltä poistuminen on tästä huolimatta helppoa. Lisäksi ranta sijaitsee saaren suosituimpiin kuuluvassa matkailukohteessa, ja niinpä ympäröivällä alueella on tarjolla runsaasti majoitus- ja ravintolavaihtoehtoja sekä muita mukavuuksia.

Kansainvälisen PWA-purjelautailukilpailun pitopaikka

Las Cucharasin vasemmalle surffattavat lyhyet ontot aallot murtuvat lahden ulkopuolelle jatkuvalla riutalla. Alueella voi harrastaa purjelautailua ympärivuotisesti, mutta otollisimmat olosuhteet ovat touko-elokuussa, kun tuulet puhaltavat vakaammin. Parhaasta tuulesta pääset nauttimaan Las Cucharasin rannalla tuulen puhaltaessa koillisesta rannan suuntaisesti (side-shore). Tässä kohteessa myös pidetään PWA:n (Professional Windsurfers Association) maailmanmestaruuskiertueen osakilpailu.

Parking
Restaurant
Localidad
Costa Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
3
259
13
262
10045