Purjelautailu El Cabezon rannalla

Voimakkaita tuulia ja mahtavia aaltoja Teneriffalla

Tämä eteläisellä Teneriffalla El Médanon kaupungissa sijaitseva ranta tarjoaa erinomaiset tuuliolosuhteet ja voimakkaat aallot, ja se onkin suosittu kokeneiden purjelautailijoiden keskuudessa. El Cabezo hakee vertaistaan. Tämä kohde on syystäkin tarkoitettu kokeneille purjelautailijoille, sillä se voi olla vaarallinen päivinä, jolloin aallot ovat korkeita ja vedessä esiintyy voimakkaita virtauksia. Rannalla järjestetään yksi PWA:n (Professional Windsurfers Association) maailmancupin osakilpailuista aaltopurjelautailun sarjassa. Olosuhteet ovat parhaat pasaatituulten puhaltaessa pohjoisesta ja koillisesta.

Hiekkarantaa ja tuliperäinen riutta

El Cabezon vasemmalle murtuvat aallot ovat säännöllisempiä, ja niissä on parempi seinämä kuin oikealle murtuvissa aalloissa. Pohjan muodostaa tuliperäinen riutta, ja siellä on hiekkaa. Vältä purjelautailua laskuveden aikana, sillä silloin kulkualueen vieressä oikealla puolella olevat kivet voivat olla vaarallisia. Läheisessä El Médanon kaupungissa on paljon urheilun ystäville suunnattuja palveluita, ja siellä on rentoja lomalaisia ja mukava surffitunnelma.

Parking
Restaurant
Localidad
El Médano

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Älä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
  • Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
  • Kunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
  • Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
  • Käytä mieluiten luontoystävällistä aurinkovoidetta.
1
259
13
262
10045