Pyöräilyreitti El Hierrolla

Pyöräily El Hierrolla Valverdesta

Pyöräily meridiaanisaarella on seikkailu, joka alkaa sen koillisosassa sijaitsevasta pääkaupungista Valverdesta. Kun olet San Andrésin maaseutukylässä, pyöräilet maantietä HI-4 pitkin risteykseen, joka johtaa Hoya del Morcilloon ja El Julanin koskemattomaan maisemaan. Tämä on yksi niistä paikoista, jotka tekevät El Hierron saaresta erityisen: ihmisasutuksesta muistuttavat vain mäntyjen peittämälle rinteelle rakennettu Virgen de los Reyesin kappeli ja Orchillan majakka.

Laskeutuminen Fronteraan La Peñan näköalatornille

Kun olet ihaillut tuulen mutkalle vääntämiä rohtokatajia, aloitat laskeutumisen saaren koilliskärkeä kohti. Ohitat El Verodalin rannan punertavan hiekan, pyöräilet El Golfon laakson läpi ja nouset pitkin Fronteran tietä yhdessä saaren vaikuttavimmista vuoristosolista. Kun olet noussut 1 300 metrin korkeuteen, voit pitää tauon vierailemalla taiteilija César Manriquen suunnittelemassa La Peñan näköalatornissa ennen kuin palaat Valverdeen ihastuttavien Guarazocan, Eresen ja El Mocanalin kylien kautta.

Distance
105 km
Korkeus
1338 km
Slope
2400 km
Is circular
Restaurant
Localidad
Valverde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
- Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
- Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
- Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
7
257
13
262
10045