Pyöräilyreitti Fuerteventuralla

Pyöräily Puerto de Rosariosta saaren eteläosaan
Pyöräily Fuerteventuran saaren läpi idästä etelään myötätuuleen, sopii vain huippukuntoisille pyöräilijöille. Pyöräilet ensimmäiset 30 kilometriä saaren pääkaupungista Puerto del Rosariosta alkavalla reitillä pohjoiseen päin myötäillen rannikkoa upeiden Corralejon dyynien ohitse. Vaihdat sitten suuntaa ja aloitat pehmeän laskeutumisen sisämaahan Villaverden ja La Olivan kylien kautta. Näet Tindayan vuoriston lännessä vuorien silloin tällöin halkomalla tasangolla.
Pyöräily 150 kilometriä Morro Jableen
Jätät tasangot taakse ja pyöräilet sisämaan laaksoissa, joiden pinnanmuoto on vaativampi ja koruttomampi. Saavut sitten Vega del Río Palman vehreälle palmuviljelmälle, josta jatkat Pájaraan asti. Nyt on hyvä hetki 90 kilometrin pyöräilyn jälkeen syödä jotakin, ennen kuin aloitat osuuden Cardónin vuoristossa. Voit ihailla La Paredin surffauskylään suuntautuvalla reitillä upeita maisemia, jotka johdattavat sinut reitin viimeiselle osuudelle. Lähes 150 kilometrin pituisen reitin päätepisteenä on Jandían niemimaalla sijaitseva Morro Jable ja sen ihastuttavat rannat.
Distance
146 km
Korkeus
572 m
Slope
1790 m
Restaurant
Localidad
Puerto del Rosario

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
- Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
- Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
- Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
4
257
13
262
10045