Pyöräilyreitti Gran Canarian lounaisosaan

Rengastie, jonka alku- ja päätepiste on Mogánissa

Gran Canarian lounaisosaan suuntautuvan perinteisen turistipyöräilyn rengasreitin alku- ja päätepiste on pyöreän saaren kullanvärisen hiekan peittämällä rannikolla. Reitti alkaa lumoavasta Mogánin satamasta. Pyöräilet ensimmäiset 30 kilometriä pitkin rannikkoa pitkin mutkittelevien tasankojen rivistöä huvivenesatamien ja ihastuttavien rantojen välissä ennen saapumista Maspalomasiin. Täällä suuntaat saareen sydämeen Fatagaan nousemalla pitkää ja vaikeaa tieosuutta pitkin Degollada de Las Yeguasin näköalatorniin asti.

Saapuminen Ayacataan, reitin korkeimpaan kohtaan

Nousu pyörällä Gran Canarian lounaisosaan sisältää kolme virstanpylvästä: Fatagan kylä, San Bartolomé ja Ayacata, reitin korkein kohta. Kylien ja syvien notkojen maisemassa kannattaa vetää henkeä ja maistella paikallista juustoa, ennen kuin aloitat laskeutumisen kohti Las Niñasin patoa. Mutkitteleva mäntyjen reunustama reitti vie sinut upeaan Mogánin notkoon. Jatkat sitten täältä maantielle, joka näyttää olevan kuin rutistettu jyrkkien kallionseinämien väliin, ja viiletät tietä pitkin alas Mogániin.

Distance
99 km
Korkeus
1304 m
Slope
2240 m
Is circular
Restaurant
Localidad
Puerto de Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
  • Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
  • Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
  • Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
2
257
13
262
10045