Pyöräilyreitti Gran Canarian luoteisosassa

Yksi Kanariansaarten jylhimmistä vuoristosolista

Tämän Gran Canarian rengasreitin lähtö- ja tulopaikka on ihastuttavassa Agaeten satamassa. Tutustut sen aikana saaren kaikkein koskemattomimpiin ja etäisimpiin paikkoihin. Pyöräilet heti alussa upeaa Andén Verden maantietä pitkin Aldea de San Nicolásiin. Tätä aluetta hallitsee vaikuttava Fanequen jyrkkä kallio ja Tamadaban vuoristorykelmä, jota peittää saaren vanhin männikkö. Lämmittelytuokion jälkeen pääset pyöräilemään yhdessä Kanariansaarten jylhimmistä vuoristosolista.

Patotietä pitkin El Aserradoriin

Pyöräilet nyt mutkittelevaa ja mielenkiintoista patotietä pitkin, joka vie sinut saaren sydämeen ja kuuluille El Aserradorin vuorenseinämille. Sen rinteiden kapeilla tieosuuksilla on vain vähän liikennettä. Pyöräilet saaren keskiosissa Tejedan ja Artenaran kylien läpi. Voit täällä ihailla eroosion syövyttämien notkojen, laavakerrostumien ja tulivuorten hallitsemaa maisemaa. Paluumatkalla rannikolle laskeudut rauhallisia sivuteitä pitkin Agaeteen asti.

Distance
116 km
Korkeus
1500 m
Slope
3070 m
Is circular
Restaurant
Localidad
Puerto de Agaete

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
  • Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
  • Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
  • Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
2
257
13
262
10045