Pyöräilyreitti Gran Canarian pohjoisosasta keskiosaan

Bañaderosin rengasreitti Roque Nubloon

Tämä Gran Canarian sydämeen johtava pyöräilyrengasreitti alkaa saaren pohjoisrannikolta Bañaderosista, jonne voit pysäköidä auton. Laskeudut sitten pyörän selässä kohti banaanitiloja, hedelmäpuutarhoja ja kyliä Los Tilesin notkoon asti. Kaarteet ja vastakaarteet vievät sinut Fontanalesin kylään ja Gáldarin satavuotisten mäntyjen keskelle aina La Cruz de Tejedan näköalatorniin asti. Tämä on ihanteellinen paikka levähtää ennen kuin aloitat keskiosan silmukan legendaariselle Roque Nublolle.

Laskeutuminen Tejedaan Gran Canarian keskiosassa

Viiletät nopeasti alas pyörän selässä, ja olet nyt Tejedan kylässä Gran Canarian keskiosassa Roque Bentaygan vaikuttavien kiviseinämien keskellä. Seuraavaksi reitillä tulevat vastaan El Aserradorin seinämät ja mantelipuiden peittämät kaltevat rinteet Ayacatasta saaren luonnonsymbolin Roque Nublon juurelle asti. Paluumatka Cruz de Tejedaan La Pezin tasankojen kautta kulkee loivemmassa maastossa. Bañaderosin upean rengasreitin päättää pyöräily maantiellä Vallesecoon ja Arucasiin.

Distance
106 km
Korkeus
1720 m
Slope
2760 m
Is circular
Restaurant
Localidad
Bañaderos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
  • Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
  • Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
  • Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
2
257
13
262
10045