Pyöräilyreitti La Gomeralla

Pyöräily La Gomeran kukkuloilla

Paras tapa tutustua La Gomeraan pyörän selässä on saaren itäkärjessä sijaitsevan pääkaupungin San Sebastián de La Gomeran satamasta alkava reitti. Täältä alkaa kierros saaren kukkuloille, kaunis nousu kuivassa maisemassa tunnelin läpi Hermiguan laaksoon asti. Voit täällä vihreässä ja vehmaassa laaksossa ihailla laurisilvaa koko komeudessaan. Laskeudut sen jälkeen rannikolle kuuluisalle venekurjelle ja Agulon kylään.

Nousu Garajonayn ylängöille

Kun olet kerännyt voimia Agulossa, seuraava haaste on nousta Garajonayn kansallispuiston ylängöille saaren huipulle 1 340 metrin korkeuteen. Nouset 42 kilometrin ajan mutkikasta tietä pitkin kääntyen kohti Juego de Bolasia, joka on kansallispuiston vierailijoiden keskus. San Sebastiánissa sinua odottaa pitkä laskeutuminen mutkikasta tietä pitkin. Voit tällä osuudella ihailla vaikuttavia näkymiä, kuten saaren symbolia, legendaarista Agandon laavakerrostumaa (iso vulkaaninen kallio).

Distance
69 km
Korkeus
1360 m
Slope
2380 m
Is circular
Restaurant
Localidad
San Sebastián de la Gomera

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
- Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
- Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
- Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
6
257
13
262
10045