Pyöräilyreitti La Palmalla

Nousu pyörällä Roque de los Muchachosiin

Tämä 127 kilometrin pituinen kapea ja rauhallinen läpikulkureitti alkaa La Palman pohjoisosassa sijaitsevasta Barloventosta ja kulkee La Palman läpi pohjoisesta etelään. Voit reitin varrella ihailla Garafían kunnan ihastuttavia laurisilvametsiä ja maatalousalueita ennen kuin aloitat rankan 15 kilometrin nousun saaren korkeimpaan kohtaan Roque de los Muchachosin observatorioon, josta avautuvat huikeat näkymät Taburienten kraaterin vaikuttaviin seinämiin. Todella ponnistelujen arvoinen palkinto.

Lopullinen laskeutuminen Fuencalienten suolajärville

Ylitettyäsi maantien L-P1 jatkat paluumatkaa luoteisosan jyrkässä maisemassa Garafíassa sijaitsevalle El Timen näköalatornille. Huimaava alamäki kulkee Las Angustiasin notkon suulta Los Llanos de Aridanen banaaniviljelmille ja moniin kyliin, joista saat muonitustarpeita. Aloitat sitten pehmeän nousun La Palman eteläosan korkeimmalle alueelle Los Canariosille, josta laskeudut lopuksi vaikuttavan Teneguían tulivuoren ohi majakalle ja Fuencalienten suolajärville.

Distance
127 km
Korkeus
2400 m
Slope
3850 m
Restaurant
Localidad
Barlovento

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
  • Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
  • Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
  • Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
5
257
13
262
10045