Pyöräilyreitti Lanzarotella

Pyöräily La Coronan tulivuoren juurella

Tämä kontrasteja täynnä oleva reitti alkaa lumoavasta Arrietan rannikkokylästä Lanzaroten pohjoisosassa, ja päättyy ihastuttavalle Famaran lahdelman luonnonrannalle. 103 kilometrin pituinen reitti vie sinut legendaarisen La Coronan tulivuoren juurelle ja Órzolan meren äärellä sijaitsevaan kylään. Pyöräilet rannikolta sisämaan kauniisiin maisemiin, kuten Haríassa sijaitseva La Coronan karsti, jossa on reitin kaikkein jyrkimmät rinteet.

Saapuminen reitin päätepisteeseen Famaran lahdelmaan

Harían jälkeen voit ihailla maagista kontrastien täyttämää maisemaa ja vulkaanisen mustan hiekan peittämää maaperää. Täällä kasvatetaan viiniköynnöksiä, joiden rypäleistä valmistetaan kuuluisia Kanariansaarten viinejä. La Geriasta jatkat Ugan ja Yaizan kyliin, joista suuntaat luoteeseen kohti Timanfayan kansallispuistoa. Pyöräilet täällä laavakenttien ja kraattereiden välissä upeassa maisemassa La Santaan asti ennen kuin suuntaat lopputaipaleelle ja kohti Famaran lahdelman upeaa luonnonrantaa.

Distance
103 km
Korkeus
588 m
Slope
1270 m
Restaurant
Localidad
Arrieta

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
  • Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
  • Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
  • Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
  • Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
3
257
13
262
10045