Pyöräilyreitti Teneriffan luoteisosassa

Nousu vuoristosolissa Tenon vuoristorykelmälle

Vuoristosolareitin alku- ja päätepiste on Teneriffan luoteiskärjessä sijaitseva Los Gigantesin jyrkänteiden huvivenesatama. Reitti kuljettaa sinut Santiago del Teiden kylään ennen ihastuttavaan Mascan kylään johtavaa huimaavan mutkikasta tietä. Täältä alkaa häämöttää vanhan Tenon vuoristorykelmän hallitsema maisema ihastuttavine laaksoineen ja jyrkänteineen. Pyöräilet syvien notkojen rinteillä, joiden korkeusero on jopa yli 1 000 metriä.

Pyöräily Isla Bajaan

Löydät toisen yhtä upean ja kauniin maiseman laskeutumalla Buenavistan El Palmarin laaksoon. Tämä paikka tunnetaan nimellä Isla Baja, ja pyöräilet siellä tasaiseen tahtiin 10 kilometriä banaaniviljelmien läpi. Jäljellä on nousu yhteen Espanjan kauneimpaan rannikkokylään Garachicoon, tuhatvuotisen traakkipuun Icod de Los Vinosiin ja 1 100 metrin korkeudessa sijaitsevaan Puerto de Erjosiin. Nouset lopuksi Santiago del Teideen ja Arguayoon, ja voit laskeutua päätepisteeseen pienen silmukan kautta.

Distance
107 km
Korkeus
2361 m
Slope
2460 m
Restaurant
Localidad
Los Gigantes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Vie aina roskat ja tupakantumpit mukanasi. Älä myöskään jätä ruokaa ympäristöön, se voi johtaa kissojen ja rottien määrän lisääntymiseen.
- Älä ruoki tai häiritse eläimiä. Jos näet loukkaantuneen eläimen, olemme kiitollisia, jos otat yhteyttä hätänumeroon 112.
- Älä ota kiviä tai muita luontokappaleita mukaasi. Älä myöskään muuta niiden paikkaa, esimerkiksi tekemällä kivitorneja.
- Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
1
257
13
262
10045