UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Tazacorten satama

Tazacorte Harbour, venesatamat ja satamat La Palmassa
Tazacorte Harbour, venesatamat ja satamat La Palmassa
Tazacorte Harbour, venesatamat ja satamat La Palmassa

Satama luonnon keskellä La Palmassa

La Palman länsirannikolla sijaitsevassa viehättävässä Tazacorten satamassa lepäävät niin mieli kuin ruumis. Satamaa ympäröivät kauniit luonnonmaisemat, ja se tarjoaa erilaisia palveluja, kuten mekaniikkapalvelut, WiFi:n ja pyykinpesumahdollisuuden. Tarjolla on 341 kiinnityspaikkaa enintään 20-metrisille veneille, joiden syväys on enintään kolme metriä. Satamassa on myös tankkauspiste, travelift-nosturi, jonka kapasiteetti on 50 tonnia, nosturi ja varaosapalvelu.

Perheystävällinen satama Tazacortessa

Tässä perheystävällisessä venesatamassa on sukelluskeskus, jonka ovet ovat auki ympäri vuoden alueen leudon ilmaston ansiosta. Päivisin Tazacorten laiturilta lähtee retkiveneitä, ja illan tullen satama tarjoaa merellisen kokemuksen lisäksi paljon muuta. Voit ihailla kaunista auringonlaskua suoraan veneestä käsin ja ruokailla viihtyisässä satamaravintolassa La Palman ihanasta yötaivaasta nauttien – mikä unohtumaton kokemus.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE
7 m./ 3 m.

7 m./ 3 m.

LÖYDÄ