UUSIMMAT TIEDOT: Koronavirus (COVID-19) tässä

Radazul

Radazul Marina, venesatamat ja satamat Teneriffalla
Radazul Marina, venesatamat ja satamat Teneriffalla
Radazul Marina, venesatamat ja satamat Teneriffalla

Suojaisa venesatama Teneriffalla

Teneriffan itärannikolla sijaitseva Radazul Marina on rakennettu kätevästi paikkaan, jossa se on suojassa tuulilta. Satama tarjoaa yhteensä 200 venepaikkaa 360 metrin pituisen laiturialueen ja 700 metrin pituisen ponttonilaiturin yhteydessä. Palveluihin kuuluvat kaksi travelift-nosturia, joiden nostokapasiteetti on 20 tonnia ja 60 tonnia, sekä kiinteä nosturi. Satamassa on myös kuuden metrin levyinen veneluiska, ja niinpä useimmat huviveneet voidaan siirtää tarvittaessa rannalle huoltoa varten. Veden enimmäissyvyys on 3,9 metriä laskuveden aikaan ja 6 metriä nousuveden aikaan.

Rentoudu venesataman kahviloissa ja ravintoloissa

Ponttonit on varustettu juomavedellä ja sähköllä, ja viereisiin ravintoloihin ja kahviloihin pääsee suoraan laiturilta. Lähellä on myös sukelluskouluja, kappeli ja autovuokrauspalvelu, ja niinpä voit myös käydä tutustumassa saaren muihin osiin. Venesatama tarjoaa niin ikään mekaniikkapalveluja sekä ympärivuorokautisen vartioinnin.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

MENE WEB-SIVUSTOLLE
6 m./ 4 m.

6 m./ 4 m.

LÖYDÄ