Puerto del Rosario Harbour

Purjehdi Fuerteventuran pääkaupunkiin
Tämä satama sijaitsee Fuerteventuran pääkaupungissa Puerto del Rosariossa saaren itäosassa. Satama palvelee pääasiallisesti kaupallista meriliikennettä ja lauttoja, mutta se tarjoaa myös vene- ja ankkuripaikkoja. Sataman 60 venepaikkaa on tarkoitettu enintään 12-metrisille veneille, joiden syväys on enintään viisi metriä. Venepaikat sijaitsevat vastapäätä pääkauppasatama-aluetta. Tämän sataman valmiudet korjata teknisiä ongelmia kuuluvat saaren parhaimpiin. Mekaniikka- ja sähkökorjauspalvelut löytyvät suoraan laiturilta.
Hotellit ja supermarketit lähellä satamaa
Puerto del Rosario tarjoaa kattavat ja monipuoliset palvelut, kuten sataman välittömässä läheisyydessä olevan supermarketin. Täällä veneilyn ystävät voivat täydentää kätevästi varastojaan. Lisäksi maissa yöpyville on tarjolla laaja valikoima hotelleja. Satamassa on niin ikään WiFi, travelift-nosturi ja kauppoja, jotka myyvät venetarvikkeita ja lisäosia. Mikäpä sen helpompaa kuin levähtää Fuerteventuran pääkaupungissa.
Lashings
60
Max draught
5 m.
Max length
12 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Power
Lashing renting
Localidad
Puerto del Rosario
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti ja noudata aina keskuksen tai venesataman henkilökunnan ohjeita.
- Älä mene kielletyille alueille tai kulje niiden läpi.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
4
255
13 256
262
10045