Puerto Rico Marina

Kanariansaarten ensimmäinen venesatama

Puerto Rico Marina on ensimmäinen Kanariansaarille rakennettu venesatama. Se sijaitsee samannimisessä matkailukohteessa Gran Canarian lounaisosassa, ja siellä voit nauttia monenlaisista mukavuuksista. Tarjolla on 525 venepaikkaa, ja veden syvyys vaihtelee yksittäisten venepaikkojen välillä viidestä metristä nousuveden aikana metriin laskuveden aikana. Venesataman sisäänkäynnillä veden vähimmäissyvyys on kuusi metriä. Satama toivottaa tervetulleeksi enintään 30-metriset veneet.

Vapaa-ajantoimintaa ja palveluja venesatamassa

Venesatamaa ympäröivät monet vapaa-ajanpalvelut, ja siellä on travelift-nosturi, mekaniikka- ja puusepänpalveluita sekä purjeenvalmistuspalveluita. Paikan päällä on niin ikään kauppa, jossa myydään veneilytarvikkeita. Laiturialueen lähellä taas on tarjolla sukellustunteja, ja voitkin tutustua kauniiseen merimaailmaan pintaa syvemmältä ja lekotella kullankeltaisella hiekalla läheisellä rannalla. Lisäksi Puerto Ricon venesataman lähellä on runsaasti erilaisia ravintoloita.

Lashings
526
Max draught
10 m.
Max length
45 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Mogán
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti ja noudata aina keskuksen tai venesataman henkilökunnan ohjeita.
- Älä mene kielletyille alueille tai kulje niiden läpi.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
2
255
13 256
262
10045