La Palma Marina

Santa Cruz de La Palman venesatama

La Palma -saaren venesatama sijaitsee saaren pääkaupungissa Santa Cruzissa itärannikolla. Venesatama löytyy kaupungin keskustan, ostosalueiden ja viehättävän vanhankaupungin välittömästä läheisyydestä, ja se tarjoaa 180 venepaikkaa enintään 20-metrisille veneille. Sataman enimmäissyvyys on kahdeksan metriä. Kukin venepaikka on varustettu sähköllä, juomavedellä ja ilmaisella internetyhteydellä.

Monipuoliset palvelut venesatamasta

La Palman venesatama tarjoaa valikoiman palveluja, mukaan lukien travelift-nosturin, jonka nostokapasiteetti on 70 tonnia, sekä veneluiskan ja tankkauspisteen. Laiturialueella on ravintoloita ja putiikkeja sekä merenkulkutarvikkeita myyviä kauppoja. Paikan päällä on myös supermarket, ja niinpä asiakkaat voivat täydentää varastojaan ilman, että heidän tarvitsee lähteä satamasta. Venesatamassa on niin ikään kätevä pesulapalvelu. Lisäksi venesataman asiakkaat voivat rentoutua venekerhon uima-altaalla ja vastaanottaa postinsa suoraan laiturille.

Lashings
180
Max draught
7 m./ 2 m.
Max length
20 m.
Drinkable water
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Santa Cruz de la Palma
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti ja noudata aina keskuksen tai venesataman henkilökunnan ohjeita.
- Älä mene kielletyille alueille tai kulje niiden läpi.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
5
255
13 256
262
10045