Marina Rubicón

Täyden palvelun venesatama

Etelä-Lanzarotella sijaitseva Marina Rubicónin venesatama palvelee ympäri vuoden, ja se kuuluu saaren tasokkaimpiin. Satama sijaitsee Papagayonin ja Playa Blancan rantojen välissä, ja se on suojassa pasaatituulilta. Täältä meren ystävät löytävät kaikki tarvitsemansa palvelut. Satamalaiturin yhteydessä on 487 venepaikkaa, jotka on tarkoitettu enintään 70 metrin pituisille veneille, ja se tarjoaa makeaa vettä, sähköt sekä internetyhteyden. Venesataman ammattitaitoinen korjaustiimi auttaa asiakkaita mahdollisissa veneen mekaniikkaa tai sähköjärjestelmää koskevissa ongelmissa.

Markkinat ja kauppoja ylellisessä jahtisatamassa

Satama tarjoaa ruokapalvelun ja kaapit sekä vaatteidenvaihtotilat ja suihkut. Niinpä voit nauttia olostasi täysin siemauksin. Kiinnityspaikkojen läheltä löydät paljon erilaisia putiikkeja ja ravintoloita. Kannattaa myös tutustua markkinoihin, jotka järjestetään joka keskiviikko ja lauantai. Tämä on täydellinen paikka lahjojen ja käsintehtyjen tavaroiden ostoon, eikä sinun tarvitse liikkua kauemmaksi satamasta. Ylellisen Marina Rubicónin sataman syvyys on 4,5 metriä laskuveden aikana.

Lashings
487
Max draught
7 m./ 4,5 m.
Max length
70 m.
Drinkable water
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Playa Blanca
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti ja noudata aina keskuksen tai venesataman henkilökunnan ohjeita.
- Älä mene kielletyille alueille tai kulje niiden läpi.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
3
255
13 256
262
10045