Puerto Calero Marina

Korkeatasoinen venesatama Lanzarotella

Eteläisellä Lanzarotella sijaitseva Puerto Calero on rauhan tyyssija. Sen palveluvalikoima kattaa täydellisesti niin venepalvelut kuin mukavuudet miehistön jäsenille – varastoista ja veneiden korjauksesta ylellisiin huoneistoihin, ravintoloihin ja internetpalveluihin. Venesatamassa on 446 venepaikkaa, jotka on tarkoitettu 8–75 metriä pitkille veneille. Asiakkaiden käytettävissä on myös travelift-satamanosturi, jonka nostokapasiteetti on 100 tonnia. Puerto Caleron asiakkaat löytävät kaikki tarvitsemansa venetarvikkeet venesataman vieressä sijaitsevista varaosa- ja merenkulkuliikkeistä.

Shoppaile venesataman vieressä

Puerto Calero tarjoaa vakaat tuulet ja kristallinkirkkaat vedet. Näissä täydellisessä puitteissa asiakkaat voivat ottaa aloittelijan oppitunteja sekä harrastaa eri vesiurheilulajeja. Lisäksi venesataman ympäristössä on lukuisia ostosalueita ja hotelleja, ja niinpä voit myös levätä ja nauttia viihteestä. Venesatama tarjoaa 24h-vartioinnin, ja asiakkaiden käytettävissä on kaapit. Täällä voit nauttia olostasi täysin siemauksin.

Lashings
446
Max draught
8 m./ 5 m.
Max length
80 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Parking
Power
Schools
Ship rental
Lashing renting
Localidad
Yaiza
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti ja noudata aina keskuksen tai venesataman henkilökunnan ohjeita.
- Älä mene kielletyille alueille tai kulje niiden läpi.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
3
255
13 256
262
10045