Puerto del Carmen

Herkuttele venesatamassa

Tämä venesatama sijaitsee Puerto del Carmenin vanhassakaupungissa Etelä-Lanzarotella, ja se tarjoaa 117 venepaikkaa enintään 26-metrisille veneille. Laiturit on varustettu makealla vedellä ja sähköllä, ja lisäksi satamassa on kuivatelakka, nosturi ja travelift-nosturi. Venesataman vieressä on erilaisia ravintoloita, joista osasta pääsee suoraan satamaan. Niinpä asiakkaat voivat maistella paikallisia herkkuja ilman, että heidän tarvitsee lähteä kauemmaksi veneiltään. Kalamiesten yhdistyksen ylläpitämä ravintola on paras paikka nauttia erilaisia herkullisia kalaruokia.

Shoppailua venesatamassa

Venesatama tarjoaa korjauspalveluja ja säätiedot, ja sen syvyys on 1,5 metriä laskuveden aikana. Lisäksi löydät viiden minuutin kävelymatkan päässä venesatamasta erinomaisia ostosalueita ja suuren kilometrin pituisen Playa Grande -uimarannan. Siellä voit rentoutua kultaisella hiekalla ja pulahtaa tyyneen veteen.

Lashings
60
Max draught
1,5 m.
Max length
26 m.
Drinkable water
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Tias
Katso kaikki saatavilla olevat ja päivitetyt tiedot aikatauluista, varauksista, sijainnista ja yhteystiedoista siirtymällä viralliselle verkkosivustolle.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Käytä tiloja vastuullisesti ja noudata aina keskuksen tai venesataman henkilökunnan ohjeita.
- Älä mene kielletyille alueille tai kulje niiden läpi.
- Älä heitä esineitä tai mitään ​​jätteitä mereen.
- Käytä julkisten paikkojen kalustusta vastuullisesti ja varovaisesti (näytöt, kaiteet, istuimet, valaistus...).
- Käytä roska-astioita ja lajittele mahdollisuuksien mukaan roskat niitä vastaaviin säiliöihin. Älä heitä tupakantumppeja maahan.
3
255
13 256
262
10045