Hoya del Morcillon suunnistuskartta

Suunnistaminen El Hierron mäntymetsissä

La Hoya del Morcillo, El Hierron saaren keskellä tarjoaa mahdollisuuden sukeltautua maagiseen ympäristöön, rehevään luontoon ja upeaan rauhaan ja nauttia joka hetkestä. Tämä rehevä kanarianmäntymetsä lähellä El Pinarin pientä paikkakuntaa tarjoaa myös lepoalueen, josta suunnistusreitti alkaa. Lisäksi alueella yhtyvät monet tiet, jotka ovat patikoinnin ystävien suuressa suosiossa.

El Hierron ainutlaatuiset mikroreliefit

Tämä suunnistuskartta, Euroopan kaikkein eteläisimmältä alueelta, on ehkä yksi parhaita ja täydellisimpiä tämäntyyppisen kasvillisuuden alueilta. Kohtalainen pinnanvaihtelu, kasvillisuuden muutokset, paljon yksityiskohtia ja mikroreliefejä täynnä olevia alueita, jotka vaativat tarkkaa ja jatkuvaa kartanlukua. Alueella on erittäin houkuttelevia ja myös vaativia reittejä. Perheen pienimmätkin voivat nauttia turvallisista reiteistä, jotka sijoittuvat lepoalueen läheisyyteen.

Parking
WC
Localidad
El Pinar
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa Hoya del Morcillo orientación de El Hierro
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- NÄlä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- RKunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
7
257
13
262
10045