Costa Calman suunnistuskartta

Suunnistaminen hiekkadyyneillä
Melkein heti Costa Calman rannalta Pájaran kunnasta (Jandían niemimaa, Fuerteventuran eteläosa) voi aloittaa suunnistusreitin, jonka haasteena on dyyneillä ja hiekkaisessa maastossa juokseminen. Alueella kasvaa tyypillistä matalaa kasvillisuutta, jota täytyy varoa, ja sieltä löytyy myös yllättäen muutamia mäntymetsiköitä. Maaston vaativuudesta saa palkkion Costa Calman rannalla, jota peittää upea keltainen hiekka ja josta löytyvät kaikki tarvittavat valmiudet.
Ainutlaatuinen kartta Fuerteventuralla
Kartoitettu alue on vaihteleva, hauska, vaativa ja tavallisuudesta poikkeava. Hiekkainen maasto, matala kasvillisuus ja vaihteleva pinnanmuodostus tarjoavat puitteet vaativalle suunnistuspäivälle. Parasta on kuitenkin haasteesta suoriutumisen jälkeen samalla alueella sijaitseva ihastuttava ranta, jonka lisäksi voi nauttia ympäröivien kylien kauneudesta ja laajasta vapaa-ajanviettotarjonnasta, jota löytyy Pájaran matkailuhenkiseltä alueelta.
Parking
WC
Localidad
Pájara
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa Costa Calma orientación de Fuerteventura
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- NÄlä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- RKunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
4
257
13
262
10045