Llanos de la Pez - suunnistuskartta

Suunnistaminen Gran Canarian sydämessä

Gran Canarian huippujen maisemissa juokseminen, aivan biosfäärireservaatin sydämessä, on ainutlaatuinen kokemus. Päivän aikana ehtii harjoittelemaan suunnistusta ja myös vierailemaan pienellä Tejedan paikkakunnalla, patikoimaan kuuluisalle Roque Nublolle ja/tai nappaamaan parhaat valokuvat saaren korkeimmalta huipulta, Pico de las Nieves-vuorelta, josta saa samaan kuvaan Roque Nublon ja Pico Teide -huipun maisemat.

Gran Canaria O-Meeting -tapahtuman järjestämispaikka

Tämä alue tarjoaa loistavat mahdollisuudet suunnistuksen harrastamiseen, sillä siellä on erittäin vaihtelevia maastoja, minkä ansiosta voit harjoitella erilaisilla tekniikoilla ja menetelmillä. Alueelta löytyy kanarianmäntymetsiköitä, mikroreliefiosuuksia, avomaata, reittivalintoja, tarkkaa suunnistuskykyä vaativia osuuksia... Lisäksi täällä järjestetään Kanariansaarten tärkein suunnistustapahtuma, Gran Canaria O-Meeting, jonne kokoontuu joka joulu satoja urheilijoita kaikkialta maailmasta.

Parking
Restaurant
WC
Localidad
San Bartolomé de Tirajana
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa Llanos de la Pez orientación de Gran Canaria
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- NÄlä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- RKunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
2
257
13
262
10045