El Riachuelon suunnistuskartta

Suunnistaminen Caldera de Taburientella

Kun olet käynyt tutustumassa Caldera de Taburienten kansallispuiston vierailijakeskukseen ja nauttinut Cumbrecitan näköalapaikan tarjoamista uskomattomista maisemista, voit siirtyä kartalle suositellusta pisteestä ja aloittaa suunnistuspäivästä nauttimisen tuuheassa mäntymetsässä, joka sijaitsee La Palmasta pohjoiseen. Jatka muutama kilometri El Pasoon, josta löydät kaikki tarpeelliset palvelut.

La Palma ja sen mäntymetsät

Alueella on vaihteleva maasto ja tekniikkaa vaativia osuuksia. Tyypillinen mäntymetsä on helppokulkuinen, vaikka korkeusero onkin kohtalainen. Sieltä reitti jatkuu matalakasvuiseen avomaastoon, jossa on myös vanhoja viljelmiä ympäröiviä muureja, vesikanavia ja perinteisiä kastelujärjestelmiä. Caldera de Taburienten vierailijoiden keskuksesta saatujen neuvojen avustuksella on helpompi ymmärtää joitakin La Palman tyypillisiä luonnon piirteitä reitin varrella. Nämä luonnon ominaisuudet ovat ehdollistaneet ja muovanneet asukkaiden perinteisiä maankäyttötapoja.

Parking
Localidad
El Paso
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa El Riachuelo orientación de La Palma
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- NÄlä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- RKunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
5
257
13
262
10045