Suunnistuskartta - El Bosquecillo

Suunnistaminen Lanzaroten parhaissa maisemissa

Tämä loistava kartta, jonka maisemiin päästään pieneltä Harían paikkakunnalta (tunnetaan myös nimellä Tuhansien palmujen laakso, Valle de las Mil Palmeras), antaa mahdollisuuden nauttia Lanzaroten pohjoisosien parhaista maisemista lintuperspektiivistä Risco de Famaran huipulta, josta näkyy myös sinisenä siintävä meri Chinijon saaristossa. Kartta on sijoitettu Risco de Famaran huipulle, tulivuoriperäiselle alueelle, jossa ei ole lähes lainkaan puustoa, ja jonka luonto on hyvin omalaatuinen.

Tulivuoriperäisen maaston suunnistuskartta

Retkilounaspaikassa reitin alussa voi nauttia päivästä perheen parissa uskomattomissa maisemissa. Tulivuoriperäinen maasto on yllättävä ja suunnistuspiireissä tavallisuudesta poikkeava, ja sieltä löytyy joitakin mikroreliefejä, jotka vaativat tarkkaa kartan tulkintaa. Kasvillisuus ei ole esteenä hyvärytmiselle etenemiselle, täytyy vain kiinnittää huomiota matalakasvuiseen maastoon ja olla varovainen, sillä alueella kasvaa monia endeemisiä kasvilajeja. Lopuksi täytyy myös varoa karttaa reunustavia vaarallisia jyrkkiä kohtia.

Parking
Localidad
Haría
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa El Bosquecillo orientación de Lanzarote
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- NÄlä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- RKunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
3
257
13
262
10045