Las Raícesin suunnistuskartta

Suunnistaminen Teneriffan metsissä
Majesteettisen ylväälle Teidelle vievän La Esperanzan tieltä poikettaessa löydät nämä upeat kanarianmäntymetsät (Teneriffan koillisosassa). Lähellä sijaitsee myös La Laguna (ihmiskunnan perintökohde) ja pieni La Esperanzan paikkakunta, jossa on kaikki tarvittavat palvelut kävijää varten. Kanarianmänty on endeeminen havupuu saarilla, ja se on erityisen tulenkestävä ja lisäksi sillä on suuri ekologinen ja maisema-arvo.
Kanarianmäntyjen alue
Vaikka alueella onkin tiheitä pensaikko-osuuksia, suurin osa alueesta sopii mukavalle juoksemiselle mäntymetsässä. Alueella on paljon pinnanmuodostuksen vaihtelua ja suuriakin korkeuseroja, jyrkänteitä ja kalliomaastoa. Kartoitettu alue on laaja, sieltä löytyy tekniikkaa vaativia osuuksia ja myös laaja tieverkosto, jolloin on helpompi suunnitella erilaisia treenausvaihtoehtoja haluttujen tavoitteiden ja tason mukaan. Päivän päätteeksi voi vierailla kartassa merkityllä vapaa-ajanalueella, tai käydä läheisen La Lagunan historiallisessa keskustassa. Kaupungissa on myös laaja kulttuuritarjonta ja vilkas yöelämä.
Parking
WC
Localidad
El Rosario
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa Las Raíces orientación de Tenerife
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- Nunca dejes residuos de ningún tipo en el entorno, incluidas las colillas. Los restos de comida contribuyen a la proliferación de roedores y gatos asilvestrados que suponen una grave amenaza para la fauna.
- Respeta a los animales, no los molestes ni los alimentes. Si ves algún ejemplar herido, puedes avisar en el teléfono de emergencias 112. Tampoco arranques flores o plantas.
- No recojas ni te lleves piedras o cualquier otro elemento del medio natural. Tampoco lo modifiques amontonándolas para realizar las tristemente famosas “torres”.
- No practiques actividades deportivas fuera de las áreas permitidas.
1
257
13
262
10045