Las Raícesin suunnistuskartta

Suunnistaminen Teneriffan metsissä

Majesteettisen ylväälle Teidelle vievän La Esperanzan tieltä poikettaessa löydät nämä upeat kanarianmäntymetsät (Teneriffan koillisosassa). Lähellä sijaitsee myös La Laguna (ihmiskunnan perintökohde) ja pieni La Esperanzan paikkakunta, jossa on kaikki tarvittavat palvelut kävijää varten. Kanarianmänty on endeeminen havupuu saarilla, ja se on erityisen tulenkestävä ja lisäksi sillä on suuri ekologinen ja maisema-arvo.

Kanarianmäntyjen alue

Vaikka alueella onkin tiheitä pensaikko-osuuksia, suurin osa alueesta sopii mukavalle juoksemiselle mäntymetsässä. Alueella on paljon pinnanmuodostuksen vaihtelua ja suuriakin korkeuseroja, jyrkänteitä ja kalliomaastoa. Kartoitettu alue on laaja, sieltä löytyy tekniikkaa vaativia osuuksia ja myös laaja tieverkosto, jolloin on helpompi suunnitella erilaisia treenausvaihtoehtoja haluttujen tavoitteiden ja tason mukaan. Päivän päätteeksi voi vierailla kartassa merkityllä vapaa-ajanalueella, tai käydä läheisen La Lagunan historiallisessa keskustassa. Kaupungissa on myös laaja kulttuuritarjonta ja vilkas yöelämä.

Parking
WC
Localidad
El Rosario
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Mapa Las Raíces orientación de Tenerife
jpg

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Kestävyys
Sostenibilidad
- NÄlä jätä koskaan minkäänlaista jätettä ympäristöön, mukaan lukien tupakantumpit. Ruokajätteet edistävät jyrsijöiden ja kodittomien kissojen lisääntymistä, mikä on vakava uhka villieläimille.
- RKunnioita eläimiä, älä häiritse tai ruoki niitä. Jos näet loukkaantuneen yksilön, voit ilmoittaa siitä hätänumeroon 112. Älä poimi kukkia tai kasveja.
- Älä kerää tai ota kiviä tai muita luonnonkappaleita mukaasi. Älä myöskään muokkaa tai pinoa niitä surullisen kuuluisiksi "torneiksi".
- Älä harrasta urheilua sallittujen alueiden ulkopuolella.
1
257
13
262
10045