Gran Canaria

Feria Km.0 Gran Canaria

Toteutunut tapahtuma

18 to 19 November

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Feria Km.0 Gran Canaria on gastronominen messu, jossa voit tavata paikallisia tuottajia ja ostaa heille suoraan heidän laadukkaita, tuoreita tuotteitaan. Tämä tapahtuma tapahtuu kiertävästi saaren eri kunnissa, mikä antaa vierailijoille mahdollisuuden tutustua myös saarikyliin. Tuleva painos pidetään 18. ja 19. marraskuuta Santa Brígidassa, alueella, joka tunnetaan monista käsityöläisistä juustontuottajista.
Messut avautuvat klo 9.00-14.00 ja niissä on mukana 50 tuottajaa. Vierailijat voivat löytää laajan valikoiman saarella valmistettuja tuotteita: hunajaa, viiniä, hedelmiä ja vihanneksia, leipää ja leivonnaisia, kahvia, kotitekoista jäätelöä, kotiolutta, luonnonmehuja, hilloja, mojoja, juustoja, gofio, koristekasvit, liköörit, kotitekoista pastaa, kanarialaisia ​​paahdettuja koivuja jne. Kaikki korkealaatuiset tuotteet, kaikki paikalliset.
Km.0 Gran Canaria Fair on hanke, joka liittyy täysin kestävään kehitykseen. Sen päätavoitteet ovat: edistää paikallista taloutta, tehdä paikallisista tuotteista ja tuottajista näkyväksi, kannustaa kestäviin kulutustottumuksiin ja säilyttää maisemaa.
Messut vievät Santa Brígidan pysäköinnin värillisten lippujen katon alle, joka koristaa tätä uutta tapahtumaa.
"

Kategoria

Categoría del evento

Gastronomia

Ikä

Hinta

Tämä tapahtuma on ilmainen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React