Teneriffa

Festival Veranos del Taoro

Toteutunut tapahtuma

1 to 5 August

Islas

Teneriffa

Descripción del evento

"""Taoron kesäpaalu hyödyntää ikuisen kevään saaren poikkeuksellisia ilmasto-olosuhteita, kansallisdraaman suuria nimiä ja etuoikeutettua luonnonympäristöä, Parque de la Sortijaa Puerto de la Cruzin kunnassa perustaakseen oman avoimen perinteen. ilmateatteri . Taoro Summersillä keräämme perinteitä tapahtumista, kuten Regent's Park Open Air Theatre Lontoossa tai Shakespeare in the Park New Yorkissa, joissa teatterissa on pukuhuoneet tekniselle ja taiteelliselle näyttelijälle tai meikkausosastolle, vaikka se on täysin ulkona. .

Yksi tämän tapahtuman määrittelevistä ominaisuuksista on sen pedagoginen kutsumus, sen tulkkien kiistaton arvo, esitettyjen tekstien kiistattomuus arvoteoksena ja pyrkimys tuoda puhutun sanan laatu lähemmäksi kauempana olevaa yleisöä. Näistä yhteyksistä kiitos ehdotusten moninaisuuden, jotka vaikuttavat näiden kolmen paikalliskulttuuripäivän ohjelmaan.

Kehys edistää iltapäivän ja yön nauttimista täyttääkseen aivot paitsi kognitiivisilla ärsykkeillä, myös aistillisilla ja kokemuksellisilla ärsykkeillä."""

Kategoria

Categoría del evento

Festivaalit

Ikä

Hinta

Tarkista tapahtuman/lipunmyynnin sivusto

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React