Festival SOLTURA, de Cultura y Sostenibilidad

Gran Canaria

Toteutunut tapahtuma

10 to 11 Toukokuu

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

Kulttuurin ja kestävän kehityksen festivaali SOLTURA saapuu Agaeteen toukokuussa neljättä kertaa sen jälkeen, kun se on menestynyt Firgasissa, Valsequillossa ja Arucasissa.

Ohjelmaan kuuluu konsertteja, taidepajoja, teatteria, valokuvausta, osallistavaa ja gastronomista toimintaa. Nämä tapahtumat järjestetään seitsemässä eri paikassa: Plaza de la Constitución, Huerto de las Flores, Huerto de las Floresin vieressä oleva pysäköintialue, Guayarmina-kadun alku, Casa de la Cultura, Los Chorros -puisto ja La Concepción -katu.

Musiikkiohjelma sisältää 12 erimuotoista konserttia, joissa esiintyvät yhtyeet ja solistit Kanariansaarilta sekä kansalliselta ja kansainväliseltä näyttämöltä, kuten Amparanoia, Ojalá Muchá, Las Karambas, Ant Cosmos, Caracoles, Laura Martel, Ana Label, Salomé Moreno, Claudia Álamo ja Beselch Rodríguez, Chromatic Dúo, Arístides Moreno ja ryhmä Entre Islas.

Uutuutena SOLTURA-festivaaleilla on kokki Borja Marreron johtama gastronominen demonstraatio, jossa esitellään paikallisia tuotteita Gran Canarialta. Tämä tapahtuma, joka avaa festivaalin perjantaina 10. toukokuuta Huerto de las Floresissa, korostaa kestävyyttä ja kulttuuria tämän juhlan peruspilareina.

Kategoria

Categoría del evento

Festivaalit

Ikä

Hinta

Tämä tapahtuma on ilmainen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React