Kike Pérez - ¿ES LA MIL?

Gran Canaria

Toteutunut tapahtuma

16 December 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Kike Pérez palaa ja kysyy ""Es la Mil?"" tai ""Onko se tuhat ja jotain?"" Emme tiedä, onko ehdottoman arvostavalla yleisöllä vastausta vai ei. Uusimmassa roolissaan koomikko, näyttelijä ja tv-juontaja ei ole kovin selkeä ja päättää muuttaa matemaattisen virheen hyveeksi ja sitä kautta nauruksi.


Tämä luku kertoo numeroista. Ja se alkaa pyöreällä numerolla kysymysten 'ONKO SE TUHANNES?' välissä. Liity Kanariansaarten koomikko Kike Pérezin seuraan Alfredo Kraus Auditoriumissa hauskaan esitykseen, joka pohtii kysymystä: Mitä tarkoittaa olla Kanariansaarten asukas?

Ja vuonna 2023 hän saavutti tämän ilmiömäisen määrän esityksiä. Ammattiuransa aloitusvuodesta 2006 lähtien tehtyjen laskelmien perusteella Kike Pérez esittää tänä vuonna 1000. esityksensä, mikä ei ollut Lanzaroten koomikolle uskomatonta aloittaessaan. On ollut mahdotonta määrittää, mikä hänen esityksistään on täsmälleen 1000.

Uusimmassa roolissaan koomikko, näyttelijä ja tv-juontaja on päättänyt muuttaa tämän matemaattisen virheen hyveeksi, ja ""varmuuden vuoksi"" hän aikoo juhlia niitä kaikkia. Kanariansaarten koomikko Kike Pérez juhlii 1000. esitystään uudella kiertueella ""Onko se tuhannes?"". Olipa kyseessä hänen todellinen 1000. esitys tai ei, se on varmasti naurun ja hyvien aikojen yö.
"

Kategoria

Categoría del evento

Huumori

Ikä

Hinta

Tarkista tapahtuman/lipunmyynnin sivusto

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React