La Comedia de los Errores

Gran Canaria

Toteutunut tapahtuma

1 to 2 December

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Mikä on totuus? Mistä tiedämme, mikä on totta? Mistä löydämme oikeat vastaukset?

Hyvä yleisö, eikö virhe ole vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin? Mikä olisi totta ja oikein, jos se ei olisi virhe? Olisiko niitä sellaisenaan olemassa? Totuus ja oikeellisuus ovat olemassaolon velkaa valheelle ja erehtymiselle, koska ei olisi mitään järkeä väittää niitä sellaisiksi, jos niiden vastakohtaa ei olisi olemassa. Aito ja oikea ovat aina niin tasaisia, niin tylsiä, vai mitä?

Virheiden komedia alkaa kuolemantuomiolla ja kaikki muuttuu vahingossa juhlaksi. Vahingossa vaihdamme kumppaneita uskoen olevansa oikeassa ja vahingossa päädymme vankilaan uskoen, että olemme rehellisiä. Opimme virheistämme, mutta on virhe ajatella, että jos pyrimme olemaan koskaan tekemättä virheitä, niitä ei tehdä.

Kreikka, kulttuurimme kehto, Aristoteleen, Perikleksen ja dionysolaisten juhlat, Kreikkalaisen Zorban isoäiti, Varoufakis ja Barcelonetan raveja. Neljä kaksoset, toisin sanoen kaksi kaksosparia, jotka liittyvät kahteen kaksostyttöyn, jotka erehdyksessä muodostavat parin kaksosten kanssa, jotka eivät ole heidän kumppaneitaan, kun taas heidän oikeat kaksoset naamioituvat vääriksi kaksosiksi vietelläkseen kaksosensa, itsensä huijareita. Vai eikö se ole sitä? Ei, olin väärässä. Tein virheen. Todellisuudessa nämä kaksi ihmistä eivät ole kaksosia toisilleen, vaan toiselle parille, joka on myös kaksoset. Toinen pariskunta on velkaa jalokivikauppiaalle, joka on luostarin lähellä asuvan manaajan ystävä. Luostarin luostarin äiti on naimisissa matkustavan kauppiaan kanssa, mutta hän uskoo tämän kuolleen. Joten, onko hän enemmän äiti kuin abbessa? Vai olenko taas väärässä? Kaikki haluavat juhlia meren rannalla Efesoksessa. Onko Efesoksella satamaa? Siinä on kirjasto ja kaunis teatteri, mutta meri?

Toivon, että Aischylos, Shakespeare ja Mikis Theodorakis ovat mukana tällä matkalla ja että te, hyvä yleisö, nautitte juhlista."

Kategoria

Categoría del evento

Elokuvat Ja Teatteri

Ikä

Hinta

Tarkista tapahtuman/lipunmyynnin sivusto

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React