The Alright Trio

Gran Canaria

Toteutunut tapahtuma

26 June 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Alright Trio perustettiin terveenä tarkoituksena pitää hauskaa ja varmistaa, että yleisö viihtyy konserteissaan. Rockia, funkia, bluesia ja vähän improvisaatiota, jotta olosi tulee HYVÄ.
The Weekndin, John Mayerin, Status Quon, Elvis Presleyn, Amy Winehousen ja Stevie Ray Vaughanin kaltaisten artistien kappaleet läpäisivät kaikki kolmen Kanariansaarilta kotoisin olevan muusikon hauskojen suodattimen, jotka tulevat pitämään hauskaa.
Dani Gonzalez kitaralla ja äänellä, säveltäjä ja luoja Gran Canarialta, ääni ja kitaran laatu on tyylitestattu. Merakin jäsenenä muiden yhtyeiden joukossa hän vie sinut Liverpoolista San Franciscoon kitaransa kanssa samassa konsertissa.
Marcial Bonilla bassossa ja laulussa, myös säveltäjä ja tunnettu työstään La Gallina Verden ja Blues Ridersin kanssa. Precision ja JazzBass ovat hänen aseensa, ja 60-luvun kosketus on aina mukana.
Doramas Cabrera, PowerDrums-koulun maastorumpali, Deep Ridersin, Los Suspensosin ja Los Lolan kaltaisten yhtyeiden jäsen ja on soittanut muun muassa Chincheta de Combaten, Dummiesin, Demian Bandin ja Morpheuksen kanssa.
"

Kategoria

Categoría del evento

Musiikki

Ikä

Hinta

Tämä tapahtuma on ilmainen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React