MOVE. III Festival Internacional de las artes del movimiento en Canarias. Lanzarote

Lanzarote

Toteutunut tapahtuma

13 to 15 June

Islas

Lanzarote

Descripción del evento

"""Liikkeiden taiteet ovat edelleen yksi valituista tavoista kommunikoida. Ihminen on aina käyttänyt rytmistä tai rytmistä liikettä yhdistääkseen kunkin aikakauden vallitseviin ilmentymiin tansseista, jotka liittyvät uskomuksiin suojelemisesta ja uhrauksesta Äiti Maalle, meidän nykyaika, jossa se ilmentyy ihmisissä tavalla tai toisella luoden identiteettejä, jotka liittyvät liiketaiteen tyyleihin.

Liiketaiteet jatkavat tieteenalojen laajentamista yhä nykyaikaisemmalla tavalla. Vaativimmista ja klassisimmista tyyleistä ei jätetä huomiotta klassisin versio, jossa eri koulujen kurinalaisuus määrää taiteilijan.

Viime vuosikymmeninä nykyaikaisimmat käsitteet ovat ottaneet syrjään klassisimpien tieteenalojen joukossa, ja liiketaiteen käsitystapa on muuttunut.

Näin perustettiin MOVE CANARIAS, joka juhlii neljättä painostaan ​​vuonna 2024. Hän on esiintynyt Lanzarotella, Teneriffalla, La Gomerassa ja El Hierrossa ja joka pyrkii syventymään liiketaiteen ehdotuksiin kiinnittäen tässä painoksessa erityistä huomiota koulutukseen ja olemiseen. johtava kansainvälinen avoin tila, joka kiinnostaa Kanariansaarten vierailijoita ja paikallisia ja joka sijaitsee saarten eri kaupungeissa ja antaa siten ehdotuksille moniarvoisuuden.
"""

Kategoria

Categoría del evento

Festivaalit

Ikä

Hinta

Tämä tapahtuma on ilmainen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React