Ara Malikian

Teneriffa

Toteutunut tapahtuma

16 September 2023

Islas

Teneriffa

Descripción del evento

"""Konsertti Santiago Martínin paviljongissa 16. syyskuuta. ARA MALIKIAN MAAILMANKIERTO
ARA MALIKIAN ESITTYY SANTIAGO MARTÍN PAVILJOONISSA TENERIFESSÄ ESITTÄEN VIIMEISTÄ KIERTOAAN.
Kun näin poikani kävelevän ensimmäistä kertaa kuukausien kaatumisen, epäonnistuneiden yritysten, kolkujen ja pamahdusten ja uudelleen yrittämisen jälkeen, ymmärsin, että jonain päivänä olimme kaikki se voima, jonka aika saa meidät unohtamaan.
Lapset ovat aidoimpia olentoja, joita voit löytää. Ne ovat villejä, he ovat hellyyttä olemukseltaan ja ne ovat täynnä loukkaavaa totuutta. He eivät pelkää olla väärässä, he ovat vapaita ja ilmaisuvoimaisia, ja kaikki, mitä he tekevät, on täynnä taidetta.
Jos katsot lasta, ymmärrät melkein kaiken mitä olit ja että siitä on aikaa, kun annoit itsesi olla juuri sellainen.
Tämä kiertue on seurausta poikani kasvamisesta, kasvamisesta hänen vierellään, kaikki nuo äänet ja melodiat yrittävät muokata sitä, mitä olen tuntenut ja saanut inspiraationsa hänestä ja elämästä hänen kauttaan. Se on kohtaaminen lapsen kanssa, josta en voinut olla enkä olisi unelmoinut. Se on kunnianosoitus niille olennoille, jotka ovat vapaita kuin vapaa lintu.
Tämä kiertue on täynnä dinosauruksia, robottikalmareita, aikakoneita, lentäviä pianoja ja kaksikielisiä miimejä. Tämä levy on se, jonka olin unohtanut ja joka on niin voimakas: se taika, että jokainen päivä ja jokainen polku on kiehtova, mitä tahansa ne tuovatkaan.""
"

Kategoria

Categoría del evento

Musiikki

Ikä

Hinta

Tarkista tapahtuman/lipunmyynnin sivusto

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React