DEM. Puerto de la Cruz. Muelle Pesquero

Teneriffa

Toteutunut tapahtuma

01 July 2023

Islas

Teneriffa

Descripción del evento

"Euroopan musiikin päivä Kanariansaarilla viettää 11-vuotisjuhlavuottaan 1.7. ) samanaikaisesti. Kuten viime aikoina tavallista, tapahtuma toimii myös vuoden 2023 Phe Festivalin esikatselu- ja esittelyjuhlana. Lontoon yhtye Alien Tango ja Madridin Tiburona sekä erinomainen valikoima Kanariansaarten nousevia bändejä, kuten Baldosa ja Eric Böelle, ovat tämän tapahtuman tähtiä, joihin on vapaa pääsy kaikkiin kohteisiin.

Euroopan musiikinpäivä Kanariansaarilla pyrkii edistämään ja vahvistamaan kulttuuritarjontaa kaupungeissa, joissa se järjestetään, osallistumalla yhdessä joka vuosi tästä syystä järjestettävään eurooppalaiseen kiertokulkuun, sen lisäksi, että Kanariansaaret osallistuvat. näkyvissä, esittelemällä paikallisten, espanjalaisten ja kansainvälisten muusikoiden viimeisimmät trendit sekä taiteelliset ja luovat lahjakkuudet, joille annetaan mahdollisuus osallistua ja siten tehdä projekteistaan ​​näkyviä.

PUERTO DE LA CRUZ - KALASTUSLAITTI

Suurin konsertti järjestetään Teneriffalla, Puerto de la Cruzin kalastuslaiturilla sijaitsevan ulkoilmalavan ympärillä, jota täydentävät virkistysalue, ruokaautot ja palvelut. Tapahtumaan sisältyy konsertti Iso-Britanniassa toimivalta yhtyeeltä Alien Tango, jonka musiikista on tullut trendi psykedelian, glamin, hiphopin ja itämaisten vivahteiden rytmillä ja joka on vahvistettu yhdeksi alan erikoisimmista ja kiehtovimmista tekijöistä. Lontoon kohtaus. Sitä säestää madridibändi Tiburona, jonka muodostavat kolme nuorta, jotka yhdistävät 70-luvun kitchin ja garage ye-yén estetiikan tuoreisiin, kostonhimoisiin sanoituksiin. Kokoonpanon täydentää kaksi Kanariansaarilta nousevaa ehdotusta: Ya No Te Quiero ja Drûpe, jotka molemmat asuvat Lanzarotella. Kun konsertit ovat ohi, Kanariansaarten DJ:t We Are Trash päättävät tapahtuman keskittyen tanssimusiikkiin.

Tapahtuma aloittaa matkansa tässä painoksessa myös Lanzaroten saarella cádiz-yhtye La FRAC:n (Fundación de Raperos Atípicos de Cádiz [Cadizin epätyypillinen räppärisäätiö]) esiintymisellä projektilla alkuperäistyylisessä rap-muodossa ja vaikutteita pääasiassa Jamaikalaista musiikkia, joka yhdistää yleisön karnevaaliballadejen puhtaimmalla tyylillä.

DEM 2023 -tapahtumaan on vapaa pääsy ja sen tavoitteena on tuoda elävää musiikkia tasapuolisesti kaikkien kansalaisten ulottuville.

DEM 2023 on Phe Teamin järjestämä aloite, ja sitä sponsoroivat instituutiot, kuten Kanariansaarten kulttuurikehitysinstituutti ja Kanariansaarten matkailu, vastaavien kulttuuritarjousten kautta ja yhteistyössä Puerto de la Cruzin kaupunginvaltuuston, La Fábrica La Isletan kanssa. , Pub La Grulla, The Collective and Hemispheria. Kaikki päivitetyt tiedot festivaalista löytyvät festivaalin sosiaalisista verkostoista: Instagramista ja Facebookista.
"

Kategoria

Categoría del evento

Musiikki

Ikä

Hinta

Tämä tapahtuma on ilmainen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React