Gala de Solistas de la Danza Clásica. Tenerife

Teneriffa

Toteutunut tapahtuma

17 April 2024

Islas

Teneriffa

Descripción del evento

"Uppoudu ainutlaatuiseen iltaan, joka on täynnä eleganssia: BALETTISOLISTIGAALAamme. Tänä erityisenä iltana lavalle tulevat ajankohtaisimmat tanssijat vangitsemaan meidät tekniikallaan, taidoillaan ja intohimollaan.

Primabalerinat loistavat ikonisten kappaleiden, kuten ""Jotsentenjärven"", ""Don Quijoten"", ""Pähkinänsärkijän"", ""Korsaarin"", ""Scheherazade"", ""Chopiniana"", ""Esmeralda"" ja ""Harlequinade"" sooloesityksessä. lahjakkuutta ja antaa meille unohtumattoman esityksen kaikille taiteen ja tanssin ystäville.

Solistimme tulevat arvostetuista balettiryhmistä ympäri maailmaa, ja ne ovat saaneet kiitosta kyvystään välittää tarinoita ja herättää tunteita tanssin avulla. Jokaisella tanssijalla on oma ainutlaatuinen äänensä, ja tässä gaalassa sinulla on mahdollisuus arvostaa heidän yksilöllisyyttään, kun he esiintyvät sooloissa, jotka on valittu huolella vangitsemaan ja koskettamaan sydäntämme.

Olitpa sitten intohimoinen tanssiin tai tutustumassa tähän kauniiseen taiteeseen ensimmäistä kertaa, balettisoologaalamme tarjoaa sinulle unohtumattoman kokemuksen. Tulet todistamaan musiikin, liikkeen ja taiteellisen ilmaisun täydellistä fuusiota, joka kuljetetaan unelmien ja intensiivisten tunteiden maailmaan.

Poikkeuksellinen tilaisuus uppoutua klassiseen balettiin parhaimmillaan."

Kategoria

Categoría del evento

Tanssi

Ikä

Hinta

Tarkista tapahtuman/lipunmyynnin sivusto

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React